kshipper Avatar
kshipper wrote: Jul 15, 2020 19:06:59 GMT -8
kindlychip: Maybe start a thread on the left here and detail what the stability issues are =)
kindlychip Avatar
kindlychip wrote: Jul 15, 2020 4:48:28 GMT -8
kshipper: Thanks, disabling sleep, fastboot, fast startup...etc. helped somewhat but still have issues with stability. My fault really as I didn't check compatibility lists before purchasing. Hopefully newer bios versions will fix my issues in time.
totallypissedoff Avatar
totallypissedoff wrote: Jul 14, 2020 4:51:01 GMT -8
Why is it if I download the latest version of Aorus Graphics Engine through the software itself, it downloads like a snail? Also, where is the current version on their website? It's not there at all, but RGB Fusion is.
bigdave Avatar
bigdave wrote: Jul 13, 2020 17:07:54 GMT -8
huber, I don't know of a method with the Z390 BIOS to disable m.2 ports. Send your request to Gigabyte e-Support.
huber Avatar
huber wrote: Jul 13, 2020 11:25:41 GMT -8
Hi,
is it possible on the z390 aorus pro to disable an nvme disk from the bios?
bluefolks Avatar
bluefolks wrote: Jul 13, 2020 10:57:50 GMT -8
i want to streaming with this
bluefolks Avatar
bluefolks wrote: Jul 13, 2020 10:57:25 GMT -8
I just wanna know if z390 designare is compatible with blackmagic ultrastudio
bluefolks Avatar
bluefolks wrote: Jul 13, 2020 10:57:00 GMT -8
Anyone can help me?
bigdave Avatar
bigdave wrote: Jul 12, 2020 7:47:49 GMT -8
Carte, s'il vous plait en anglais écrivez. Merci. *
ruaux Avatar
ruaux wrote: Jul 10, 2020 12:52:21 GMT -8
Bonjour et bonsoir,

J ai installer cette configuration sous MaCos CATALINA Version 10.15.5 sur mon pc hackintoch

Jai juste un petit probleme j'ai la wifi ki fonctionne pas quelqun peut aider pour faire fonctionner la wifi sur la carte simple merci

Carte
*
kshipper Avatar
kshipper wrote: Jul 10, 2020 10:00:52 GMT -8
highpoint: Turn off Fast Startup in Windows >. www.howtogeek.com/243901/the-pros-and-cons-of-windows-10s-fast-startup-mode/
highpoint Avatar
highpoint wrote: Jul 10, 2020 6:19:45 GMT -8
Just had an issue with my X570 Aorus Master where I had to pull the CMOS battery out after a full shutdown/cold boot to get it to "wake" back up.
cbeetle Avatar
cbeetle wrote: Jul 10, 2020 4:17:46 GMT -8
Hello. Looking for help with my x570 Ultra. Having issues on boot up and power cycle. I've created a thread on the issue. Could really use some help!
joshs Avatar
joshs wrote: Jul 9, 2020 19:06:58 GMT -8
New Beta BIOS out for X370 Gaming 5, but I can't download it because the website gives an error message when I try! NICE
kshipper Avatar
kshipper wrote: Jul 9, 2020 8:42:14 GMT -8
kindlychip: I shut sleep settings off on all my builds for just that reason..it is buggy! Shut off sleep..hybrid sleep fastboot in BIOS and Fast Startup in Windows. The system boots so fast why bother with sleep =)
kindlychip Avatar
kindlychip wrote: Jul 8, 2020 23:29:18 GMT -8
Aorus B450 Elite Motherboard with F51 Bios (out the box) had it for about 2 - 3 weeks and suddenly if I sleep the computer it won't boot and when I restart the machine my NVME boot drive isn't detected.I've tried both M.2 Slots on the board same issue.
alfred Avatar
alfred wrote: Jul 5, 2020 3:19:52 GMT -8
XPG SPECTRIX S40G RGB, have problem in RGB make my light system so lag and not smoothly, my motherboard X570 AORUS PRO WIFI please update the RGB Fusion to fix this problem and let me can disable 1 or 2 devices from all . *
denisjssmg Avatar
denisjssmg wrote: Jul 4, 2020 22:22:48 GMT -8
I'm using official F50, B450 aorus M model. The MB is in warranty period, so I'll request a replacement. I've got curious because I saw a lot of similar cases to this...
kshipper Avatar
kshipper wrote: Jul 4, 2020 20:59:22 GMT -8
denisjssmg: Any chance you flashed this with a beta BIOS or the wrong BIOS? It is pretty weird..but an easy fix ...new nic card pretty cheap =)
denisjssmg Avatar
denisjssmg wrote: Jul 4, 2020 20:05:10 GMT -8
Yes, I've searched for it, the lan "menu" in the BIOS has gone missing as well. It's like I don't have a LAN adapter at all. I think the chipset has crashed somehow, because everything else works fine...
Full Reply