Thread
junz Avatar
new Ryzen Master and SIV temperature difference ( K7 with F4a)
Bookmark Falling Locked
2 replies
2,573 views
  last post by
May 13, 2017 19:42:02 GMT -8
junz Avatar
Thread
ANSZ Avatar
new Gaming K7 -- Vcore lower after sleep bug
Bookmark Falling Locked
4 replies
1,338 views
  last post by
May 13, 2017 5:47:26 GMT -8
westclox Avatar
Thread
Guest Avatar
new Ryzen 1500x with X370 Gaming K5 - can't overclock?
Bookmark Falling Locked
4 replies
3,034 views
  last post by
May 12, 2017 14:25:51 GMT -8
asuredawn Avatar
Thread
thebaer Avatar
new GA-AB350 | VCore SOC = 0.7V?
Bookmark Falling Locked
7 replies
3,315 views
  last post by
May 12, 2017 11:37:37 GMT -8
thebaer Avatar
Thread
apache14 Avatar
new X370 Gaming K5 "Feedback"
Bookmark Falling Locked
12 replies
3,523 views
  last post by
May 12, 2017 7:32:22 GMT -8
BitCrusher Avatar
Thread
reven Avatar
new Hi Gigabyte. What's up?
Bookmark Falling Locked
4 replies
1,008 views
  last post by
May 12, 2017 4:20:29 GMT -8
asuredawn Avatar
Thread
keladekeran Avatar
new How is YOUR Ryzen motherboard experience?
Bookmark Falling Locked
12 replies
1,984 views
  last post by
May 11, 2017 17:19:07 GMT -8
westclox Avatar
Thread
alderaan Avatar
new QVL for GA-AX370-Gaming K7: Why are some kits' cells marked?
Bookmark Falling Locked
5 replies
1,281 views
  last post by
May 10, 2017 11:09:31 GMT -8
GIGABYTE - Matt Avatar
Thread
Deleted Avatar
new AORUS GA-AX370-Gaming 5 - Killer NIC no Gigabit speed
Bookmark Falling Locked
6 replies
1,229 views
  last post by
May 10, 2017 8:03:01 GMT -8
fffurkandeger Avatar
Thread
ryuken88 Avatar
new AORUS GA-AX370-Gaming K7 SOC voltage
Bookmark Falling Locked
7 replies
4,224 views
  last post by
May 9, 2017 21:23:39 GMT -8
gmnat0127 Avatar
Thread
thronius Avatar
new AB350 Gaming 3 won't start up
Bookmark Falling Locked
3 replies
1,676 views
  last post by
May 8, 2017 7:53:02 GMT -8
parufka Avatar
Thread
prjwebb Avatar
new CPU VDD18
Bookmark Falling Locked
0 replies
3,259 views
  last post by
May 7, 2017 2:47:38 GMT -8
prjwebb Avatar
Thread
Guest Avatar
new Vcore?
Bookmark Falling Locked
1 reply
1,035 views
  last post by
May 6, 2017 18:35:54 GMT -8
gmnat0127 Avatar
Thread
jjftw12 Avatar
new Do Status LEDs always blink during POST ?
Bookmark Falling Locked
1 reply
849 views
  last post by
May 6, 2017 14:20:26 GMT -8
asuredawn Avatar
Thread
Guest Avatar
new 2x8 GB DDR4-3200 (CL14) versus 4x8 GB DDR4-3200 (CL15)
Bookmark Falling Locked
4 replies
1,476 views
  last post by
May 5, 2017 16:30:30 GMT -8
gmnat0127 Avatar
Thread
Guest Avatar
new AB350M-Gaming 3 motherboard of issues
Bookmark Falling Locked
5 replies
1,241 views
  last post by
May 4, 2017 5:54:52 GMT -8
Guest Avatar
Thread
d4rk5ky Avatar
new No audio from rear or front audio jacks
Bookmark Falling Locked
4 replies
1,436 views
  last post by
May 3, 2017 11:09:49 GMT -8
mitharasx76 Avatar
Thread
jjftw12 Avatar
new Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 weird boot with monitor
Bookmark Falling Locked
0 replies
1,637 views
  last post by
May 3, 2017 11:09:46 GMT -8
jjftw12 Avatar
Thread
mitharasx76 Avatar
new AMD posted new Chipset Drivers
Bookmark Falling Locked
5 replies
1,662 views
  last post by
May 1, 2017 9:18:26 GMT -8
mitharasx76 Avatar
Thread
Guest Avatar
new GA-AB350-Gaming 3 shipping BIOS and Ryzen 5 support
Bookmark Falling Locked
3 replies
2,382 views
  last post by
Apr 30, 2017 14:09:11 GMT -8
fffurkandeger Avatar
Thread
calin Avatar
new AX370 Gaming 5 RGB LEDs not turning on
Bookmark Falling Locked
3 replies
1,170 views
  last post by
Apr 30, 2017 9:41:37 GMT -8
Guest Avatar
Thread
mpaine Avatar
new Overclocking, how to adjust voltage?
Bookmark Falling Locked
2 replies
1,160 views
  last post by
Apr 28, 2017 23:19:10 GMT -8
gmnat0127 Avatar
Thread
MrMrF!$T Avatar
new ax370 K7 issues with Ram
Bookmark Falling Locked
2 replies
1,071 views
  last post by
Apr 28, 2017 11:23:42 GMT -8
HopnDude Avatar
Thread
Guest Avatar
new overclock Ryzen & cool'N'quiet AB350 Gaming 3
Bookmark Falling Locked
4 replies
3,941 views
  last post by
Apr 27, 2017 3:29:59 GMT -8
Guest Avatar
Thread
asinine Avatar
new K7 Cant POST after enable XMP profile on F3 or backup bios
Bookmark Falling Locked
3 replies
1,059 views
  last post by
Apr 25, 2017 5:08:51 GMT -8
mmd1990 Avatar
Thread
rroylance Avatar
new Gaming 3 F6 BIOS M.2 SSD not available in boot priority list
Bookmark Falling Locked
2 replies
1,154 views
  last post by
Apr 24, 2017 10:47:50 GMT -8
rroylance Avatar
Thread
prjwebb Avatar
new Gaming 5 Intel Network Connection
Bookmark Falling Locked
1 reply
867 views
  last post by
Apr 24, 2017 10:06:38 GMT -8
reven Avatar
Thread
TkOut Avatar
new AX370-Gaming K7 & 32GB RAM Speeds >2400?
Bookmark Falling Locked
3 replies
1,340 views
  last post by
Apr 24, 2017 9:52:14 GMT -8
HopnDude Avatar
Thread
mitharasx76 Avatar
new M.2 Cooling
Bookmark Falling Locked
4 replies
1,096 views
  last post by
Apr 22, 2017 19:32:13 GMT -8
HopnDude Avatar
Thread
dad Avatar
new Single Rank RAM Bricks My AX370-Gaming K7
Bookmark Falling Locked
2 replies
1,714 views
  last post by
Apr 22, 2017 16:25:02 GMT -8
dad Avatar

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark
rgarrison Avatar
rgarrison wrote: Sept 14, 2021 22:20:10 GMT -8
When you go to BIOS, does it show any media connected at all? Try and plug USB drives in, SD cards, whatever you can, and see if the BIOS can recognize any device. If it can, then try and get a bootable image on that device.
kshipper Avatar
kshipper wrote: Sept 14, 2021 17:38:33 GMT -8
You could make a bootable USB key with Windows on it..just Google Windows Media Creator
scooterdooder Avatar
scooterdooder wrote: Sept 13, 2021 15:33:37 GMT -8
Be tried to start the pc up with another hdd and it won’t boot either goes straight to bios but I am able to see it, tells me no bootable device
kshipper Avatar
kshipper wrote: Sept 13, 2021 8:18:19 GMT -8
Sounds like a failed HDD....
scooterdooder Avatar
scooterdooder wrote: Sept 12, 2021 17:51:46 GMT -8
hwving trouble getting into Windows I have a z97-hd3, I’m getting no bootable device detected. Reset the cmos battery on mobo, checked all SATA ports and tested another hdd still no boot
scooterdooder Avatar
scooterdooder wrote: Sept 12, 2021 17:50:25 GMT -8
Hey having issues booting into windows I have z97-hd3 mobo. I’m getting no bootable device tetected
bamainark Avatar
bamainark wrote: Sept 11, 2021 8:18:04 GMT -8
@starfighter......what motherboard/cpu are you using? If it's a later model TPM support will probably be built in. A TPM module itself is a separate option you must purchase yourself. Most motherboards also has a TPM header for this TPM module.
starfighterj Avatar
starfighterj wrote: Sept 10, 2021 7:28:36 GMT -8
What is Gigabyte going to do about windows 11 TPM 2.0 Support where is this Module and does it even work? GC-TPM2.0
kshipper Avatar
kshipper wrote: Sept 9, 2021 21:13:34 GMT -8
gearjamer: Does holding down the shift button and clicking restart still bring you to the Troubleshoot menu like it did in Win10? When I used UEFI I could dig through the options there and boot directly into BIOS from there *
gearjamer Avatar
gearjamer wrote: Sept 9, 2021 12:30:14 GMT -8
hello can someone help me i just updated to windows 11 i have the z390 motherboard and after i turned off csm and turn on secure boot and turned on ptt i was able to install windows 11 but i cant get back in the biso anymore no matter what buttons
bamainark Avatar
bamainark wrote: Sept 8, 2021 7:24:46 GMT -8
....best place to look is at TechPowerUP. They have quite the collection of VGA Bioses.
ehs83 Avatar
ehs83 wrote: Sept 7, 2021 9:12:50 GMT -8
Hello guys I need a default bios for 2080 super gaming OC Rev 2.0 . Can someone help me please ?
shakilurahmed Avatar
shakilurahmed wrote: Sept 5, 2021 8:19:18 GMT -8
Hi everyone!
I have a Gigabyte GA-H110M-S2PH with 2 DDR4 sticks. first one is 2133 MHz and another one is 2400 MHz. when I insert 2 RAM together. My PC doesn't run when I insert. I tried so many ways but there is no solution I found.
As I got to know, I
s2h Avatar
s2h wrote: Sept 5, 2021 8:01:29 GMT -8
MBIST crashes the notherboard on Picasso APU !
kshipper Avatar
kshipper wrote: Sept 4, 2021 23:15:05 GMT -8
phoenix ...the underscore type slash is the detection phase of the board.
phoenix Avatar
phoenix wrote: Sept 4, 2021 14:38:54 GMT -8
Anyone know why brand new Gigabyte boot comes up with a _ before the BIOS screen please. It is B560 Aurous Pro Ax. Thank you.
greggg Avatar
greggg wrote: Sept 3, 2021 8:29:56 GMT -8
About X470s 5 pin wrgb header. I can just snip off the 'w' pin or use 5 Pin Splitter Cable 1 To 2/3/4 Female Connector Extend For 5050 LED RGBW RGBWW combined with 4 pin male adapter.
intender Avatar
intender Avatar
intender wrote: Sept 1, 2021 14:30:47 GMT -8
kshipper Avatar
kshipper wrote: Aug 29, 2021 22:43:00 GMT -8
Glad you got it sorted out danb62 =)
danb62 Avatar
danb62 wrote: Aug 29, 2021 13:35:16 GMT -8
Case solved, thanks kshipper. So bad this issue is so poorly documented. That Q-flash button works like a charm.