Thread
Guest Avatar
new Gigabyte X570 Aorus Elite
Bookmark Falling Locked
6 replies
302 views
  last post by
Jul 3, 2021 14:03:10 GMT -8
Guest Avatar
Thread
tobi Avatar
new B550Ḿ S2H (ver.1.0) -- PXE to UEFI
Bookmark Falling Locked
0 replies
111 views
  last post by
Jul 3, 2021 8:30:13 GMT -8
tobi Avatar
Thread
bbchops Avatar
new X570 Master v1.2 with Rizen 7 5800X won't post
Bookmark Falling Locked
2 replies
155 views
  last post by
Jul 1, 2021 12:50:14 GMT -8
bbchops Avatar
Thread
maffle Avatar
new X570 Aorus Elite wake on lan not working
Bookmark Falling Locked
15 replies
9,418 views
  last post by
Jul 1, 2021 10:05:38 GMT -8
Guest Avatar
Thread
djtyvs Avatar
new Enable TPM Auros AX370 Gaming 5??? Windows 11??
Bookmark Falling Locked
8 replies
1,836 views
  last post by
Jun 28, 2021 3:26:04 GMT -8
jwsg Avatar
Thread
Guest Avatar
new Compatibility
Bookmark Falling Locked
4 replies
209 views
  last post by
Jun 27, 2021 19:11:07 GMT -8
Guest Avatar
Thread
Guest Avatar
new Aorus Master X570 - Won't resume after sleep
Bookmark Falling Locked
88 replies
26,699 views
  last post by
Jun 25, 2021 4:45:31 GMT -8
Guest Avatar
Thread
utmatt Avatar
new B450 Gaming X / Ryzen 5 2600 won't POST
Bookmark Falling Locked
7 replies
297 views
  last post by
Jun 24, 2021 4:15:25 GMT -8
bamainark Avatar
Thread
Guest Avatar
new Disable Smart Fan 5 in BIOS/UEFI
Bookmark Falling Locked
4 replies
502 views
  last post by
Jun 22, 2021 6:07:04 GMT -8
waltc3 Avatar
Thread
brianinengland Avatar
new X570 AORUS XTREME V2.0
Bookmark Falling Locked
7 replies
288 views
  last post by
Jun 22, 2021 5:56:03 GMT -8
waltc3 Avatar
Thread
lauwenmark Avatar
new Aorus Master X570 not starting
Bookmark Falling Locked
27 replies
4,466 views
  last post by
Jun 20, 2021 14:08:14 GMT -8
bigdave Avatar
Thread
Guest Avatar
new x570 aorus elite nvme slot 2 standoff
Bookmark Falling Locked
9 replies
6,872 views
  last post by
Jun 15, 2021 21:07:04 GMT -8
Guest Avatar
Thread
balders Avatar
new B550i Auros Pro AX can't read USB mass storage devices
Bookmark Falling Locked
10 replies
709 views
  last post by
Jun 15, 2021 8:46:57 GMT -8
Deleted Avatar
Thread
Guest Avatar
new B450 AORUS M and PXE boot
Bookmark Falling Locked
0 replies
179 views
  last post by
Jun 12, 2021 16:28:55 GMT -8
Guest Avatar
Thread
jenamo Avatar
new B550MDS3H- Easy Tune and SIV errors in Event Viewer
Bookmark Falling Locked
3 replies
900 views
  last post by
Jun 11, 2021 5:57:39 GMT -8
Guest Avatar
Thread
blacklord049 Avatar
new X470 Aorus Ultra gaming F6 BIOS : any feedback?
Bookmark Falling Locked
9 replies
2,632 views
  last post by
Jun 10, 2021 14:11:20 GMT -8
Guest Avatar
Thread
Guest Avatar
new GigabyteX570 Aorus Elite disconnects all devices after sleep
Bookmark Falling Locked
0 replies
123 views
  last post by
Jun 10, 2021 8:04:55 GMT -8
Guest Avatar
Thread
Guest Avatar
new PBO not working on X370 Gaming 5
Bookmark Falling Locked
0 replies
121 views
  last post by
Jun 6, 2021 4:24:21 GMT -8
Guest Avatar
Thread
mitharasx76 Avatar
new X570 Aorus Ultra Rev 1.0 F33 Bios
Bookmark Falling Locked
0 replies
648 views
  last post by
Jun 5, 2021 13:31:20 GMT -8
mitharasx76 Avatar
Thread
Guest Avatar
new B550i Aorus PRO AX itx board question
Bookmark Falling Locked
2 replies
299 views
  last post by
Jun 5, 2021 8:00:10 GMT -8
Guest Avatar
Thread
brianinengland Avatar
new X570 Xtreme BIOS F33 - what's happened here?
Bookmark Falling Locked
0 replies
445 views
  last post by
Jun 5, 2021 7:18:01 GMT -8
brianinengland Avatar
Thread
Guest Avatar
new X570 Elite F20 LED_C blue circuit pulled low
Bookmark Falling Locked
12 replies
1,294 views
  last post by
Jun 3, 2021 7:28:25 GMT -8
Guest Avatar
Thread
steve51 Avatar
new SOLVED - Aorus X570 Elite board - RAM not up to speed
Bookmark Falling Locked
1 reply
4,600 views
  last post by
Jun 1, 2021 11:06:09 GMT -8
steve48 Avatar
Thread
kaeyre Avatar
new motherboard rgb lighting issue
Bookmark Falling Locked
29 replies
17,039 views
  last post by
Jun 1, 2021 5:34:47 GMT -8
hakanai Avatar
Thread
hakanai Avatar
new B550 AORUS PRO V2 bottom rgb leds always pulsing oragne
Bookmark Falling Locked
2 replies
301 views
  last post by
Jun 1, 2021 5:17:45 GMT -8
hakanai Avatar
Thread
gb55 Avatar
new B550M S2H 4750G APU unstable with XPM profile
Bookmark Falling Locked
21 replies
3,287 views
  last post by
May 27, 2021 3:01:01 GMT -8
gb55 Avatar
Thread
Guest Avatar
new RGB strips on LED_C1 Randomly stops working.
Bookmark Falling Locked
1 reply
184 views
  last post by
May 24, 2021 2:05:37 GMT -8
Guest Avatar
Thread
flupke Avatar
new [SOLVED] X570: problem plugging a second NVME drive
Bookmark Falling Locked
2 replies
671 views
  last post by
May 19, 2021 6:58:26 GMT -8
flupke Avatar
Thread
Guest Avatar
new Argb connections corrupting Bios?
Bookmark Falling Locked
3 replies
221 views
  last post by
May 18, 2021 23:30:28 GMT -8
therecidivist Avatar
Thread
Guest Avatar
new X570 AORUS MASTER - problem with LAN2 2.5G Eth interface
Bookmark Falling Locked
26 replies
10,880 views
  last post by
May 18, 2021 22:28:56 GMT -8
sylmandel Avatar

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark
rgarrison Avatar
rgarrison wrote: Sept 14, 2021 22:20:10 GMT -8
When you go to BIOS, does it show any media connected at all? Try and plug USB drives in, SD cards, whatever you can, and see if the BIOS can recognize any device. If it can, then try and get a bootable image on that device.
kshipper Avatar
kshipper wrote: Sept 14, 2021 17:38:33 GMT -8
You could make a bootable USB key with Windows on it..just Google Windows Media Creator
scooterdooder Avatar
scooterdooder wrote: Sept 13, 2021 15:33:37 GMT -8
Be tried to start the pc up with another hdd and it won’t boot either goes straight to bios but I am able to see it, tells me no bootable device
kshipper Avatar
kshipper wrote: Sept 13, 2021 8:18:19 GMT -8
Sounds like a failed HDD....
scooterdooder Avatar
scooterdooder wrote: Sept 12, 2021 17:51:46 GMT -8
hwving trouble getting into Windows I have a z97-hd3, I’m getting no bootable device detected. Reset the cmos battery on mobo, checked all SATA ports and tested another hdd still no boot
scooterdooder Avatar
scooterdooder wrote: Sept 12, 2021 17:50:25 GMT -8
Hey having issues booting into windows I have z97-hd3 mobo. I’m getting no bootable device tetected
bamainark Avatar
bamainark wrote: Sept 11, 2021 8:18:04 GMT -8
@starfighter......what motherboard/cpu are you using? If it's a later model TPM support will probably be built in. A TPM module itself is a separate option you must purchase yourself. Most motherboards also has a TPM header for this TPM module.
starfighterj Avatar
starfighterj wrote: Sept 10, 2021 7:28:36 GMT -8
What is Gigabyte going to do about windows 11 TPM 2.0 Support where is this Module and does it even work? GC-TPM2.0
kshipper Avatar
kshipper wrote: Sept 9, 2021 21:13:34 GMT -8
gearjamer: Does holding down the shift button and clicking restart still bring you to the Troubleshoot menu like it did in Win10? When I used UEFI I could dig through the options there and boot directly into BIOS from there *
gearjamer Avatar
gearjamer wrote: Sept 9, 2021 12:30:14 GMT -8
hello can someone help me i just updated to windows 11 i have the z390 motherboard and after i turned off csm and turn on secure boot and turned on ptt i was able to install windows 11 but i cant get back in the biso anymore no matter what buttons
bamainark Avatar
bamainark wrote: Sept 8, 2021 7:24:46 GMT -8
....best place to look is at TechPowerUP. They have quite the collection of VGA Bioses.
ehs83 Avatar
ehs83 wrote: Sept 7, 2021 9:12:50 GMT -8
Hello guys I need a default bios for 2080 super gaming OC Rev 2.0 . Can someone help me please ?
shakilurahmed Avatar
shakilurahmed wrote: Sept 5, 2021 8:19:18 GMT -8
Hi everyone!
I have a Gigabyte GA-H110M-S2PH with 2 DDR4 sticks. first one is 2133 MHz and another one is 2400 MHz. when I insert 2 RAM together. My PC doesn't run when I insert. I tried so many ways but there is no solution I found.
As I got to know, I
s2h Avatar
s2h wrote: Sept 5, 2021 8:01:29 GMT -8
MBIST crashes the notherboard on Picasso APU !
kshipper Avatar
kshipper wrote: Sept 4, 2021 23:15:05 GMT -8
phoenix ...the underscore type slash is the detection phase of the board.
phoenix Avatar
phoenix wrote: Sept 4, 2021 14:38:54 GMT -8
Anyone know why brand new Gigabyte boot comes up with a _ before the BIOS screen please. It is B560 Aurous Pro Ax. Thank you.
greggg Avatar
greggg wrote: Sept 3, 2021 8:29:56 GMT -8
About X470s 5 pin wrgb header. I can just snip off the 'w' pin or use 5 Pin Splitter Cable 1 To 2/3/4 Female Connector Extend For 5050 LED RGBW RGBWW combined with 4 pin male adapter.
intender Avatar
intender Avatar
intender wrote: Sept 1, 2021 14:30:47 GMT -8
kshipper Avatar
kshipper wrote: Aug 29, 2021 22:43:00 GMT -8
Glad you got it sorted out danb62 =)
danb62 Avatar
danb62 wrote: Aug 29, 2021 13:35:16 GMT -8
Case solved, thanks kshipper. So bad this issue is so poorly documented. That Q-flash button works like a charm.