Thread Announcement
Hammerbeard Avatar
new FAQ and Tips to Posting
Bookmark Falling Locked
12 replies
71,640 views
  last post by
Jun 20, 2020 11:51:05 GMT -8
potato Avatar
Thread Announcement
GIGABYTE - Matt Avatar
new AORUS Discord Channel!
Bookmark Falling Locked
0 replies
53,531 views
  last post by
Aug 14, 2018 9:13:46 GMT -8
GIGABYTE - Matt Avatar
Thread Announcement
GIGABYTE - Matt Avatar
new *** Mods Needed ***
Bookmark Falling Locked
0 replies
52,867 views
  last post by
Jun 7, 2017 21:59:44 GMT -8
GIGABYTE - Matt Avatar
Thread
redfuji Avatar
new H370M DS3H
Bookmark Falling Locked
0 replies
647 views
  last post by
Oct 15, 2019 13:35:40 GMT -8
redfuji Avatar
Thread
takethetip Avatar
new League of Legends
Bookmark Falling Locked
6 replies
3,043 views
  last post by
Dec 24, 2018 5:22:35 GMT -8
unamartins Avatar
Thread
ANSZ Avatar
new Dota 2 General
Bookmark Falling Locked
4 replies
2,399 views
  last post by
Oct 17, 2016 8:05:53 GMT -8
ANSZ Avatar

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark
bigdave Avatar
bigdave wrote: Jul 12, 2020 7:47:49 GMT -8
Carte, s'il vous plait en anglais écrivez. Merci. *
ruaux Avatar
ruaux wrote: Jul 10, 2020 12:52:21 GMT -8
Bonjour et bonsoir,

J ai installer cette configuration sous MaCos CATALINA Version 10.15.5 sur mon pc hackintoch

Jai juste un petit probleme j'ai la wifi ki fonctionne pas quelqun peut aider pour faire fonctionner la wifi sur la carte simple merci

Carte
*
kshipper Avatar
kshipper wrote: Jul 10, 2020 10:00:52 GMT -8
highpoint: Turn off Fast Startup in Windows >. www.howtogeek.com/243901/the-pros-and-cons-of-windows-10s-fast-startup-mode/
highpoint Avatar
highpoint wrote: Jul 10, 2020 6:19:45 GMT -8
Just had an issue with my X570 Aorus Master where I had to pull the CMOS battery out after a full shutdown/cold boot to get it to "wake" back up.
cbeetle Avatar
cbeetle wrote: Jul 10, 2020 4:17:46 GMT -8
Hello. Looking for help with my x570 Ultra. Having issues on boot up and power cycle. I've created a thread on the issue. Could really use some help!
joshs Avatar
joshs wrote: Jul 9, 2020 19:06:58 GMT -8
New Beta BIOS out for X370 Gaming 5, but I can't download it because the website gives an error message when I try! NICE
kshipper Avatar
kshipper wrote: Jul 9, 2020 8:42:14 GMT -8
kindlychip: I shut sleep settings off on all my builds for just that reason..it is buggy! Shut off sleep..hybrid sleep fastboot in BIOS and Fast Startup in Windows. The system boots so fast why bother with sleep =)
kindlychip Avatar
kindlychip wrote: Jul 8, 2020 23:29:18 GMT -8
Aorus B450 Elite Motherboard with F51 Bios (out the box) had it for about 2 - 3 weeks and suddenly if I sleep the computer it won't boot and when I restart the machine my NVME boot drive isn't detected.I've tried both M.2 Slots on the board same issue.
alfred Avatar
alfred wrote: Jul 5, 2020 3:19:52 GMT -8
XPG SPECTRIX S40G RGB, have problem in RGB make my light system so lag and not smoothly, my motherboard X570 AORUS PRO WIFI please update the RGB Fusion to fix this problem and let me can disable 1 or 2 devices from all . *
denisjssmg Avatar
denisjssmg wrote: Jul 4, 2020 22:22:48 GMT -8
I'm using official F50, B450 aorus M model. The MB is in warranty period, so I'll request a replacement. I've got curious because I saw a lot of similar cases to this...
kshipper Avatar
kshipper wrote: Jul 4, 2020 20:59:22 GMT -8
denisjssmg: Any chance you flashed this with a beta BIOS or the wrong BIOS? It is pretty weird..but an easy fix ...new nic card pretty cheap =)
denisjssmg Avatar
denisjssmg wrote: Jul 4, 2020 20:05:10 GMT -8
Yes, I've searched for it, the lan "menu" in the BIOS has gone missing as well. It's like I don't have a LAN adapter at all. I think the chipset has crashed somehow, because everything else works fine...
kenryo Avatar
kenryo wrote: Jul 4, 2020 20:04:49 GMT -8
Anybody know about OC'ing a 5775C?, I can't change the 65W powerlimit no matter what I disable or set voltages and clocks
kshipper Avatar
kshipper wrote: Jul 4, 2020 19:56:49 GMT -8
There is a place in BIOS to disable it....you find that? Does it say Enabled? Worth a look at least *
denisjssmg Avatar
denisjssmg wrote: Jul 4, 2020 13:01:32 GMT -8
It doesnt show in BIOS nor Windows. I think the Chipset is gone.
kshipper Avatar
kshipper wrote: Jul 4, 2020 12:22:58 GMT -8
I had that happen on a old FM2 board. I had to install a network card in a spare PCI slot. If you checked BIOS and it is enabled then from Windows check Device Manager to see if it detected. if it is, you can apply a driver otherwise it's new NiC time
denisjssmg Avatar
denisjssmg wrote: Jul 4, 2020 11:40:57 GMT -8
It used to work properly before...
denisjssmg Avatar
denisjssmg wrote: Jul 4, 2020 11:40:35 GMT -8
Hello. Can someone help me? My LAN has suddenly vanished from existence. I've already tried installing the AMD chipset newest driver, lan driver, clearing CMOS...It's a B450 Aorus M with F50 Firmware. Any suggestions?
kshipper Avatar
kshipper wrote: Jul 4, 2020 8:53:11 GMT -8
timate: There is a post by Colonelhop that deals with that...maybe have a search for it or send him a message or start a thread and he might see it =)
timatc Avatar
timatc wrote: Jul 4, 2020 5:42:24 GMT -8
Hello,

I am wondering if someone could please help me with configuring RAID for this board. I have 2x Samsung M.2 Evo 960's, that are both seen by the motherboard, however are not able to have an array created. I understand that vroc is not supported, but