View Profile - gk (gk)

gk Avatar
gk
Newbie
*
Send Message
Username: gk Last Online: Mar 19, 2017 15:33:56 GMT -8
Latest Status:
Posts: 1
Date Registered: Mar 19, 2017 9:06:47 GMT -8
talon1 Avatar
talon1 wrote: Jun 27, 2017 7:51:10 GMT -8
tourdeforce Check in Bios what speed the ram is running at. It will be the true speed.
tourdeforce Avatar
tourdeforce wrote: Jun 26, 2017 19:56:17 GMT -8
On the APP center thing... (Yes, I re-installed it just to monitor temps for some new settings) CPU-Z indicates 3200 RAM speed. APP Center tells me the RAM is running at 2400, which is default for these RAM sticks. Which is right? *
zeus Avatar
zeus wrote: Jun 26, 2017 6:07:22 GMT -8
I have a Gigabyte B85-DSH3-A Motherboard. I when to take a nap and when i when i woke up my PC was in sleep mode and when i tried to start it up in when turn on for 2 seconds and turn off for 2 seconds repeatedly.Help pls!
crazynuf Avatar
crazynuf wrote: Jun 23, 2017 7:26:04 GMT -8
For anyone who is having trouble with a cooling solution for the VRMs on Giga mobos, I have a solution that isn't just zipties and stupid looking fan applications. A rear attached fan duct that aims the airflow directly at the VRM area on most boards.
neikosr0x Avatar
neikosr0x wrote: Jun 23, 2017 5:19:01 GMT -8
We need a fix for the AM4 Gigabyte AX370 Gaming 5 , The Dual channel at 3200mhz for Corsair Vengeance CMK16GX4M2B3200C16 is not working it only works if you set them on Single channel config *
gkmcbride Avatar
gkmcbride wrote: Jun 22, 2017 9:59:32 GMT -8
The app center and all the apps kept crashing on me as well, it didn't matter what bios version I was using. For me it was the chipset. The one included on the disk and available on GB site under support caused app center to go haywire.
tourdeforce Avatar
tourdeforce wrote: Jun 22, 2017 9:11:48 GMT -8
App Center. I uninstalled it. I am an old coder from waaay back and just could not understand how such a simple interface is so freakishly slow to start. Don't even have any apps to load and it's slow as hell. GB, you're better than this.
thenevers Avatar
thenevers wrote: Jun 22, 2017 8:45:09 GMT -8
Fix that piece of garbabge that is app center, we need a utility that tunes/configure the motherboard, not a bloatware that keeps crashing.
klannedoklan Avatar
klannedoklan wrote: Jun 22, 2017 1:35:37 GMT -8
Corsair Vengeance (CMK32GX4M2B3000C15) 2x16 still does not boot on AX370-Gaming K5 with F3C BIOS with XMP -> Profile1 (2933) MHz. I am playing with voltages right now but for the memory only. Do I have to overclock the CPU (Ryzen 7 1800x) to make it work?
dennimon Avatar
dennimon wrote: Jun 21, 2017 23:48:25 GMT -8
If you have the gaming 5 white version for Ryzen ..do not flash to F6G ..if you read on the forums it gives a lot of problems..F6F is stable with 4.15 on cpu and 3600 ram speed
Shahnewaz Avatar
Shahnewaz wrote: Jun 21, 2017 20:15:10 GMT -8
Gigabyte, don't tell me just because I bought a non-gaming board, it is inferior.
skysail Avatar
skysail wrote: Jun 21, 2017 13:29:14 GMT -8
F2A 88X DH3 Gigabyte intermittent buzzing sound If anyone knows anything (more) please send Pony Express or any other way
skarface Avatar
skarface wrote: Jun 19, 2017 19:25:29 GMT -8
also it will drop all ur drives to match the speed of the slowest one in that situation.
skarface Avatar
skarface wrote: Jun 19, 2017 19:24:59 GMT -8
@allous992 yes for the most part but will depend if ur mobo will allow that as far as mixing different form factors as in m2 and then pcie. Its up to ur mobo and how the lane sharing works on it. We need ur mobo info!
allofus992 Avatar
allofus992 wrote: Jun 19, 2017 7:47:28 GMT -8
can i use 2 intel 750 ssd pcie and 1 intel 750 ssd m.2 and create araid 0
jro Avatar
jro wrote: Jun 18, 2017 8:12:37 GMT -8
Z1.Sniper Z87 Does not recognize video cards in either PCIe Slot. Does anyone have any ideas about this. I have tried changing the PCI Gen setting, tried the card in PCIe 1 & 2. Tried two different PCIe video cards one requiring external power not idea? *
ungagga Avatar
ungagga wrote: Jun 15, 2017 16:39:42 GMT -8
hello
ncohen Avatar
ncohen wrote: Jun 15, 2017 13:51:15 GMT -8
Hey, I have audio stuttering/buzzing on my new P55W v7. Any ideas why / what I can do? I googled suggestions, and they all failed....
metalhead Avatar
metalhead wrote: Jun 13, 2017 9:44:49 GMT -8
NVMe randomly undetected, GPU glitches and blackscreen, need to force shutdown, GPU fans going crazy 100% need to forceshutdown, NVMe not detected again, LOOP problem.
texastech Avatar
texastech wrote: Jun 13, 2017 6:43:11 GMT -8
I have the ab350 gaming 3 board, can't get memory speeds over 2100 with f6 bios. Trying to update to F7B and it says it's not a 64 bit application. Please help.