Edited Jan 2, 2019 4:32:23 GMT -8 by mightysquirrel
Edited Jan 17, 2019 5:54:25 GMT -8 by batkamano
bsmith27 Avatar
bsmith27 wrote: Jan 23, 2020 15:51:18 GMT -8
Go with F10 - its solid and for gaming, it has a better single core performance. There are many complaints about F11 which is pretty much the same as F12a beta. But try them out for your self and see which one suites you.
torma3d Avatar
torma3d wrote: Jan 23, 2020 12:36:44 GMT -8
Greetings Giga-Community, I just built a Threadripper workstation on a Trx40 Designare motherboard.It all worked beautifully except for the Titan Ridge Card install. Going to read through some post but may be back with some questions. Saying hello!
kwiihours Avatar
kwiihours wrote: Jan 21, 2020 22:34:17 GMT -8
someone please help ;-; forum.gigabyte.us/thread/8696/issues-wifi-card-code-10
intender Avatar
intender Avatar
intender wrote: Jan 21, 2020 15:29:12 GMT -8
No, wireless and bluetooth both require the antenna to function properly.
koilashbosu Avatar
koilashbosu wrote: Jan 21, 2020 11:31:04 GMT -8
Hello Experts,
I am using Gigabyte B450 AORUS PRO WIFI with AMD Ryzen 5 2600.
But WIFI and Bluetooth signal is very poor even 500cm.
But if I use antenna signal is good.
*** But is there any way to get full signal without antenna?
Harkon Avatar
Harkon wrote: Jan 21, 2020 3:16:47 GMT -8
Version of what? BIOS? F42d *
MDK_pt Avatar
MDK_pt wrote: Jan 21, 2020 0:48:34 GMT -8
whats the version you are using ?
MDK_pt Avatar
MDK_pt wrote: Jan 21, 2020 0:48:18 GMT -8
jeansagi, hello
jeansagi Avatar
jeansagi wrote: Jan 19, 2020 10:27:40 GMT -8
Does anyone How to get the Realtek audio console? I installed Audio drivers on my Gigabyte Z390 Designare on Windows correctly but the "Realtek Audio Console" that is supposed to be installed automatically by the system it is not.
enriquelg Avatar
enriquelg wrote: Jan 19, 2020 6:03:55 GMT -8
My BIOS are 1.0.0.4B (F50) for MB B450M-Ds3H. I want to know when the version 1.0.0.6 comes for it. Thanks in advance.
bushman420 Avatar
bushman420 wrote: Jan 16, 2020 18:53:58 GMT -8
Any one have a heat issue with the 2080 super.sitting at 55c doing nothing and climbing? *
arielvtpma Avatar
arielvtpma wrote: Jan 15, 2020 15:13:04 GMT -8
Does somebody know where to connect the led cable ? one end to the motherboard and the other end where to?
antonioandre Avatar
antonioandre wrote: Jan 10, 2020 3:55:40 GMT -8
Help on configure - RAM G.skill Trident Z NEO 3200 CL14 14-14-14-34 1.35V - on x570 aorus master v.1 F11 bios version. Need to have ram factory speed and timings. XMP activated but HWinfo doesnt report correct timings and speed on all 4x16GB ram. *
metalman007 Avatar
metalman007 wrote: Jan 9, 2020 14:54:21 GMT -8
Hey all! I have a Aorus Pro WiFi and while playing around in the (F10) BIOS today I noticed some, many, settings changed to 'DFP0'. Anyone else ever see that? Like instead of 'Auto' is 'DFP0' for the status of many settings.
steve51 Avatar
steve51 wrote: Jan 6, 2020 12:55:16 GMT -8
SOLVED - Aorus X570 Elite BIOS F11, 2 x 16GB F4-3200C16D-32GVK G.SKILL RAM in slots A2, B2 XMP enabled only gives 2133 MHz but individual sticks in Slot B2 gives 3200 MHz all other settings default. Comments *
bigal5216 Avatar
bigal5216 wrote: Jan 4, 2020 23:08:03 GMT -8
B450 M/rev1.0 socket AM4 Virtual reality enabling it what are the correct steps ? *
terry456338 Avatar
terry456338 wrote: Jan 4, 2020 3:03:37 GMT -8
I'm using 3900x + X570 ULTRA +GIGABYTE 5700XT , same issue, the system does not sleep nor hibernate. It just reboots, which is very very frustrating.
ragewars Avatar
ragewars wrote: Jan 3, 2020 11:32:48 GMT -8
I can't enter Bios on X570 Elite using ultra wide Z35 Acer Prdator monitor?
bgjcols Avatar
bgjcols wrote: Jan 2, 2020 13:05:53 GMT -8
when trying to update BIOS Firmware from Aorus APP I get Error (Error 425: cannot open data connection) Any Clues ?
bgjcols Avatar
bgjcols wrote: Jan 2, 2020 13:04:16 GMT -8
when trying to update BIOS Firmware I get Error