Nov 28, 2017 9:36:43 GMT -8 |

Edited Nov 28, 2017 9:39:53 GMT -8 by GIGABYTE - Matt

Nov 28, 2017 9:57:01 GMT -8 | via mobile

Edited Nov 29, 2017 19:28:34 GMT -8 by middy12
Edited Nov 30, 2017 1:15:11 GMT -8 by apollo2
Edited Dec 2, 2017 5:18:46 GMT -8 by cthl
Edited Nov 30, 2017 21:29:36 GMT -8 by middy12
Edited Dec 1, 2017 6:48:02 GMT -8 by samulen
Harkon Avatar
Harkon wrote: Jan 21, 2020 3:16:47 GMT -8
Version of what? BIOS? F42a
MDK_pt Avatar
MDK_pt wrote: Jan 21, 2020 0:48:34 GMT -8
whats the version you are using ?
MDK_pt Avatar
MDK_pt wrote: Jan 21, 2020 0:48:18 GMT -8
jeansagi, hello
jeansagi Avatar
jeansagi wrote: Jan 19, 2020 10:27:40 GMT -8
Does anyone How to get the Realtek audio console? I installed Audio drivers on my Gigabyte Z390 Designare on Windows correctly but the "Realtek Audio Console" that is supposed to be installed automatically by the system it is not.
enriquelg Avatar
enriquelg wrote: Jan 19, 2020 6:03:55 GMT -8
My BIOS are 1.0.0.4B (F50) for MB B450M-Ds3H. I want to know when the version 1.0.0.6 comes for it. Thanks in advance.
bushman420 Avatar
bushman420 wrote: Jan 16, 2020 18:53:58 GMT -8
Any one have a heat issue with the 2080 super.sitting at 55c doing nothing and climbing? *
arielvtpma Avatar
arielvtpma wrote: Jan 15, 2020 15:13:04 GMT -8
Does somebody know where to connect the led cable ? one end to the motherboard and the other end where to?
antonioandre Avatar
antonioandre wrote: Jan 10, 2020 3:55:40 GMT -8
Help on configure - RAM G.skill Trident Z NEO 3200 CL14 14-14-14-34 1.35V - on x570 aorus master v.1 F11 bios version. Need to have ram factory speed and timings. XMP activated but HWinfo doesnt report correct timings and speed on all 4x16GB ram. *
metalman007 Avatar
metalman007 wrote: Jan 9, 2020 14:54:21 GMT -8
Hey all! I have a Aorus Pro WiFi and while playing around in the (F10) BIOS today I noticed some, many, settings changed to 'DFP0'. Anyone else ever see that? Like instead of 'Auto' is 'DFP0' for the status of many settings.
steve51 Avatar
steve51 wrote: Jan 6, 2020 12:55:16 GMT -8
SOLVED - Aorus X570 Elite BIOS F11, 2 x 16GB F4-3200C16D-32GVK G.SKILL RAM in slots A2, B2 XMP enabled only gives 2133 MHz but individual sticks in Slot B2 gives 3200 MHz all other settings default. Comments *
bigal5216 Avatar
bigal5216 wrote: Jan 4, 2020 23:08:03 GMT -8
B450 M/rev1.0 socket AM4 Virtual reality enabling it what are the correct steps ? *
terry456338 Avatar
terry456338 wrote: Jan 4, 2020 3:03:37 GMT -8
I'm using 3900x + X570 ULTRA +GIGABYTE 5700XT , same issue, the system does not sleep nor hibernate. It just reboots, which is very very frustrating.
ragewars Avatar
ragewars wrote: Jan 3, 2020 11:32:48 GMT -8
I can't enter Bios on X570 Elite using ultra wide Z35 Acer Prdator monitor?
bgjcols Avatar
bgjcols wrote: Jan 2, 2020 13:05:53 GMT -8
when trying to update BIOS Firmware from Aorus APP I get Error (Error 425: cannot open data connection) Any Clues ?
bgjcols Avatar
bgjcols wrote: Jan 2, 2020 13:04:16 GMT -8
when trying to update BIOS Firmware I get Error
trusconi Avatar
trusconi wrote: Jan 2, 2020 8:29:18 GMT -8
noone
user299918 Avatar
user299918 wrote: Jan 2, 2020 6:20:06 GMT -8
someone here?
butchb Avatar
butchb wrote: Dec 31, 2019 16:18:02 GMT -8
I have an Aorus Master and I9 9900K i noticed my IHS was not flat. Removing the cpu shows the ihs to be flat. Reinstalling the cpu and its concave. The cpu clamp is actually flexing the IHS any ideas ? *
helpful55 Avatar
helpful55 wrote: Dec 31, 2019 13:00:04 GMT -8
How many days is phone support going to be on vacation?
ZACK Avatar
ZACK wrote: Dec 29, 2019 16:24:25 GMT -8
I have Gigabyte Z390 Designer I was installing HDD & SSD & DVD it working normally, then I switched the HDD with another SSD, the DVD became not recognized and his icon has gone, I checked the Bios nothing there, any idea guys? thank you.