Thread
hellsbunnies Avatar
new Aoeus Gaming 3, X299 mobo - pulsing red light.
Bookmark Falling Locked
0 replies
477 views
  last post by
Sept 14, 2017 4:13:53 GMT -8
hellsbunnies Avatar
Thread
Guest Avatar
new Fan Header 3 malfunctioning?
Bookmark Falling Locked
0 replies
303 views
  last post by
Sept 14, 2017 1:27:29 GMT -8
Guest Avatar
Thread
loki Avatar
new M.2 Heat Shield Questions
Bookmark Falling Locked
14 replies
4,850 views
  last post by
Sept 13, 2017 4:57:13 GMT -8
vmanuelgm Avatar
Thread
Guest Avatar
new AORUS Gaming 9 x299 - Optimal SSD Setup & Configuration
Bookmark Falling Locked
0 replies
542 views
  last post by
Sept 12, 2017 0:36:46 GMT -8
Guest Avatar
Thread
destring Avatar
new Problem with turbo boost 3.0. Aorus X299 Gaming 7
Bookmark Falling Locked
3 replies
1,606 views
  last post by
Sept 11, 2017 16:31:20 GMT -8
cuewarstaner Avatar
Thread
TkOut Avatar
new X299 AORUS Ultra Gaming Bios beeps & RAM Questions
Bookmark Falling Locked
0 replies
607 views
  last post by
Sept 11, 2017 14:42:22 GMT -8
TkOut Avatar
Thread
arfett Avatar
new Gigabyte X299 Aorus Gaming 7 - Intel Turbo Boost 3.0 Issue
Bookmark Falling Locked
8 replies
3,557 views
  last post by
Sept 9, 2017 18:26:04 GMT -8
Guest Avatar
Thread
insane Avatar
new X299 Auros Gaming 9 Ram Speed Issue
Bookmark Falling Locked
1 reply
490 views
  last post by
Sept 8, 2017 5:51:28 GMT -8
bigrigdriver Avatar
Thread
sayedzizo Avatar
new Problem in M2 X299 AORUS Gaming 7 motherboard
Bookmark Falling Locked
0 replies
591 views
  last post by
Aug 27, 2017 18:17:41 GMT -8
sayedzizo Avatar
Thread
xterminator Avatar
new Orange Light Next to Onboard Power Button
Bookmark Falling Locked
3 replies
525 views
  last post by
Aug 25, 2017 17:07:48 GMT -8
xavier Avatar
Thread
uplink Avatar
new X299 isn't VROC capable, yet. Does Intel lie to us?
Bookmark Falling Locked
2 replies
1,021 views
  last post by
Aug 24, 2017 13:49:44 GMT -8
uplink Avatar
Thread
tahoedust Avatar
new What slot for Wifi Card? - x299 Gaming 7
Bookmark Falling Locked
2 replies
398 views
  last post by
Aug 22, 2017 13:50:00 GMT -8
uplink Avatar
Thread
tommywaaf Avatar
new x299 Bootable VROC raid0 question
Bookmark Falling Locked
6 replies
687 views
  last post by
Aug 21, 2017 3:59:32 GMT -8
uplink Avatar
Thread
Guest Avatar
new Raid 0 Bootable M.2 with 28lane CPU
Bookmark Falling Locked
1 reply
491 views
  last post by
Aug 18, 2017 21:04:44 GMT -8
Guest Avatar
Thread
insane Avatar
new X299 Auros Gaming 9 Question
Bookmark Falling Locked
3 replies
784 views
  last post by
Aug 18, 2017 8:21:04 GMT -8
faikius Avatar
Thread
kappi1997 Avatar
new x299 Gaming 7 strange Bootloop
Bookmark Falling Locked
0 replies
906 views
  last post by
Aug 18, 2017 3:05:23 GMT -8
kappi1997 Avatar
Thread
mrocco Avatar
new Sound issues. Creative doesnt detect anything.
Bookmark Falling Locked
5 replies
511 views
  last post by
Aug 16, 2017 16:40:57 GMT -8
mrocco Avatar
Thread
MDK_pt Avatar
new SLI performance issue on X299 ( issue is fixed )
Bookmark Falling Locked
10 replies
2,000 views
  last post by
Aug 16, 2017 12:46:30 GMT -8
GIGABYTE - Matt Avatar
Thread
0d1usa Avatar
new Gaming 3 7740x Issues
Bookmark Falling Locked
0 replies
313 views
  last post by
Aug 16, 2017 6:08:17 GMT -8
0d1usa Avatar
Thread
darchon Avatar
new how many pcie slots can i use simultaneously on x299?
Bookmark Falling Locked
3 replies
508 views
  last post by
Aug 16, 2017 4:14:23 GMT -8
uplink Avatar
Thread
Guest Avatar
new Aorus x299 Gaming 9 Question
Bookmark Falling Locked
0 replies
594 views
  last post by
Aug 15, 2017 16:01:26 GMT -8
Guest Avatar
Thread
ansekh Avatar
new Random shutdown X299 GAMING 7
Bookmark Falling Locked
1 reply
574 views
  last post by
Aug 15, 2017 12:32:22 GMT -8
MDK_pt Avatar
Thread
kappi1997 Avatar
new How to make/delete a Ez Raid
Bookmark Falling Locked
3 replies
3,641 views
  last post by
Aug 13, 2017 13:34:51 GMT -8
uplink Avatar
Thread
tahoedust Avatar
new CPU-z Voltage Reporting
Bookmark Falling Locked
6 replies
457 views
  last post by
Aug 12, 2017 14:18:00 GMT -8
uplink Avatar
Thread
kappi1997 Avatar
new Will mounting a Monoblock void my Warranty if done correctly
Bookmark Falling Locked
8 replies
561 views
  last post by
Aug 12, 2017 9:11:58 GMT -8
uplink Avatar
Thread
coke1965 Avatar
new Fan headers for EVGA AIO CLC 280 CPU cooler
Bookmark Falling Locked
2 replies
3,201 views
  last post by
Aug 11, 2017 12:56:35 GMT -8
loki Avatar
Thread
griz Avatar
new AORUS x299 Gaming 7 Nvme Speed Throttle
Bookmark Falling Locked
6 replies
1,872 views
  last post by
Aug 10, 2017 12:57:17 GMT -8
uplink Avatar
Thread
Guest Avatar
new Gaming 7 Problems using offset on the vcore
Bookmark Falling Locked
0 replies
360 views
  last post by
Aug 8, 2017 0:56:45 GMT -8
Guest Avatar
Thread
mrocco Avatar
new XMP wont work and can't get manual settings to overclock RAM
Bookmark Falling Locked
5 replies
1,494 views
  last post by
Aug 6, 2017 11:44:46 GMT -8
mrocco Avatar
Thread
mrocco Avatar
new Windows not show correct RAM speed.
Bookmark Falling Locked
3 replies
497 views
  last post by
Aug 5, 2017 15:18:52 GMT -8
kappi1997 Avatar

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark
spida Avatar
spida wrote: Jan 22, 2019 2:07:42 GMT -8
I had exactly the same problem with the B350, also heard it was for the reasons you stated. Again, no mention in the supplied manual! So I thought I'll get either the X470 or the B450. Should have paid the extra £30 for the X470. FarCanal!!! *
alainch2 Avatar
alainch2 wrote: Jan 20, 2019 22:06:56 GMT -8

I just wonder why ppl Shout here! When IT's BETTER , much better, to open a post IN THE PROPER FORUM !!!
intender Avatar
intender Avatar
intender wrote: Jan 19, 2019 7:32:47 GMT -8
usually its the usb drivers that are needed. also if you are trying to install windows 7 on a 2200g or 2400g it wont work.
helpful55 Avatar
helpful55 wrote: Jan 18, 2019 15:20:40 GMT -8
When I go to install W7 on a ryzen/AX370 Gaming and get the missing driver error does anyone know EXACTLY what driver the install is needing on this specific? Before these modern times it was always a sata driver needed.
henrynav Avatar
henrynav wrote: Jan 18, 2019 6:25:57 GMT -8
I posted under General and titled home build. shouting here to understand if that was the correct section of the forum to post.
bonash1177o Avatar
bonash1177o wrote: Jan 17, 2019 17:43:56 GMT -8
people shout here because when they post in the forum, their post gets lost lol.
Nelson Avatar
Nelson wrote: Jan 17, 2019 14:42:03 GMT -8
Unsure this is the place, however, I just tried to register my Gigabyte motherboard and video cards at service/support and have to say the process is awful. Why do I need to upload a picture of anything, for example?
alainch2 Avatar
alainch2 wrote: Jan 17, 2019 8:33:52 GMT -8
I just wonder why ppl Shout here! IT's better instead to open a post IN THE PROPER FORUM !!!
MrSandman Avatar
MrSandman wrote: Jan 17, 2019 3:35:24 GMT -8
replied. hope this help you.
MrSandman Avatar
MrSandman wrote: Jan 17, 2019 3:31:42 GMT -8
just reset CMOS, then reconfigure your bios or run it by default settings.
MrSandman Avatar
MrSandman wrote: Jan 17, 2019 3:26:44 GMT -8
Enter to BIOS;



In M.I.T ----> Miscellaneous settings ----> pciE Slot configuration ----> Auto, then press F10 key and do yes.
MrSandman Avatar
MrSandman wrote: Jan 17, 2019 3:26:40 GMT -8
try to do this..
typepun Avatar
typepun wrote: Jan 15, 2019 7:33:27 GMT -8
Same make and model. I did a Forum post too. Thanks.
chiefgordoncole Avatar
chiefgordoncole wrote: Jan 14, 2019 23:34:01 GMT -8
typepun: same make/model as the first stick? Dual channel mem can be really picky about that.
chiefgordoncole Avatar
chiefgordoncole wrote: Jan 14, 2019 23:30:31 GMT -8
Because why post in the forum when you can post here and get your question lost of course!
alainch2 Avatar
alainch2 wrote: Jan 14, 2019 20:50:21 GMT -8
I just wonder why ppl Shout, here, instead of opening a post IN THE PROPER FORUM !!!
typepun Avatar
typepun wrote: Jan 14, 2019 16:39:48 GMT -8
My Aorus z390 i Wifi Pro doesn't boot with a second 16gb memory stick in it. I verified the stick isn't bad by using it in the first slow.
gumby83 Avatar
gumby83 wrote: Jan 14, 2019 12:28:20 GMT -8
Installed a PCI-E Network adapter on my Gigabyte Aorus Gaming 7, lost my RAID array (LOTS of work on here) and my gigabyte profiles. Where are they saved? what can i do? help please!
athelie2002 Avatar
athelie2002 wrote: Jan 13, 2019 15:56:32 GMT -8
I have a new Gigabyte z390 UD motherboard i am replacing a 7 year old MB for. I have a 8th gen intel i5, with 16gb ddr4 memory. I have windows 7 Ultimate already installed on the Crucial 500GB SSD drive. After checking and reconnecting all cables, I can b
skunkmonkey Avatar
skunkmonkey wrote: Jan 12, 2019 13:17:48 GMT -8
gladiator, that cpu is not supported on the z370 chipset.