Thread
sfm2014 Avatar
new CPU Voltage issues with x299 Designare EX
Bookmark Falling Locked
0 replies
594 views
  last post by
Feb 6, 2018 21:54:05 GMT -8
sfm2014 Avatar
Thread
brianwescombe Avatar
new X299 Gaming 9 - using PCIe adaptor card
Bookmark Falling Locked
0 replies
300 views
  last post by
Feb 4, 2018 0:41:31 GMT -8
brianwescombe Avatar
Thread
timmaigh Avatar
new X299 Gaming 7 - can we have separate voltage setting?
Bookmark Falling Locked
0 replies
288 views
  last post by
Feb 3, 2018 14:01:16 GMT -8
timmaigh Avatar
Thread
CR1571 Avatar
new Aorus Gaming 9 Memory Issues
Bookmark Falling Locked
5 replies
484 views
  last post by
Jan 30, 2018 8:10:47 GMT -8
vmanuelgm Avatar
Thread
cuewarstaner Avatar
new BIOS setting back to defaults when powerin after poweroff
Bookmark Falling Locked
7 replies
540 views
  last post by
Jan 30, 2018 8:09:39 GMT -8
vmanuelgm Avatar
Thread
tibo1010 Avatar
new Anyone experienced any issues with F8b update?
Bookmark Falling Locked
8 replies
966 views
  last post by
Jan 29, 2018 13:58:29 GMT -8
stryc Avatar
Thread
al7amimi Avatar
new CPU Speed performance issues since upgrading to F8b
Bookmark Falling Locked
10 replies
717 views
  last post by
Jan 27, 2018 8:53:22 GMT -8
vmanuelgm Avatar
Thread
Guest Avatar
new M.2 speeds & PCIe lanes - x299 Aorus Ultra Gaming Mobo
Bookmark Falling Locked
1 reply
581 views
  last post by
Jan 21, 2018 19:36:03 GMT -8
Guest Avatar
Thread
twothreefive Avatar
new Bios F9a-x299 gaming 7 - setting Internal CPU Vcore issues
Bookmark Falling Locked
1 reply
378 views
  last post by
Jan 19, 2018 10:53:56 GMT -8
twothreefive Avatar
Thread
faikius Avatar
new VROC Configuration - No Intel VMD Controllers on the System
Bookmark Falling Locked
28 replies
5,566 views
  last post by
Jan 17, 2018 14:08:30 GMT -8
Guest Avatar
Thread
tibo1010 Avatar
new Intel Management Engine security vulnerabilities on X299
Bookmark Falling Locked
7 replies
1,000 views
  last post by
Jan 15, 2018 9:27:46 GMT -8
lasher Avatar
Thread
bfoster Avatar
new X299 Aorus Gaming 9 - Continuous reboot, never posts
Bookmark Falling Locked
5 replies
1,388 views
  last post by
Jan 14, 2018 6:15:26 GMT -8
dmdilks Avatar
Thread
tibo1010 Avatar
new Unable to download X299 BIOS update F8a for Gaming 9
Bookmark Falling Locked
3 replies
467 views
  last post by
Jan 12, 2018 11:53:57 GMT -8
Guest Avatar
Thread
insight2663 Avatar
new x299 gaming 9
Bookmark Falling Locked
0 replies
349 views
  last post by
Jan 12, 2018 11:22:37 GMT -8
insight2663 Avatar
Thread
majush Avatar
new how to get rid of intel boot agent from popping up?
Bookmark Falling Locked
1 reply
340 views
  last post by
Jan 11, 2018 8:24:53 GMT -8
enumeratum Avatar
Thread
vash21 Avatar
new Use all pci
Bookmark Falling Locked
1 reply
302 views
  last post by
Jan 6, 2018 23:38:20 GMT -8
vash21 Avatar
Thread
Guest Avatar
new error code 62
Bookmark Falling Locked
1 reply
374 views
  last post by
Jan 6, 2018 10:31:12 GMT -8
Guest Avatar
Thread
g Avatar
new M.2 and SATA conflict?
Bookmark Falling Locked
3 replies
604 views
  last post by
Jan 5, 2018 14:47:42 GMT -8
Guest Avatar
Thread
Guest Avatar
new Difference between x299 "Gaming 7" and "Gaming 9" motherbds
Bookmark Falling Locked
2 replies
402 views
  last post by
Jan 5, 2018 11:28:57 GMT -8
enumeratum Avatar
Thread
sumgai Avatar
new Sound Blaster Connect 2 "device cannot be detected"
Bookmark Falling Locked
0 replies
1,686 views
  last post by
Dec 30, 2017 1:30:23 GMT -8
sumgai Avatar
Thread
cuewarstaner Avatar
new Selling my x299 gaming 7 board + EK Monoblock
Bookmark Falling Locked
1 reply
403 views
  last post by
Dec 26, 2017 10:54:21 GMT -8
Guest Avatar
Thread
metal82 Avatar
new x288 aorus gaming 7 powering off during bendmarks i9 7940x
Bookmark Falling Locked
2 replies
352 views
  last post by
Dec 25, 2017 5:34:55 GMT -8
cuewarstaner Avatar
Thread
tabbycph Avatar
new HII already installed ??
Bookmark Falling Locked
3 replies
1,127 views
  last post by
Dec 18, 2017 15:18:46 GMT -8
Guest Avatar
Thread
Guest Avatar
new X299 Aorus Gaming 3; 3 beeps dram light and no post
Bookmark Falling Locked
0 replies
595 views
  last post by
Dec 10, 2017 6:25:57 GMT -8
Guest Avatar
Thread
bigdon26 Avatar
new My UD4 overclocked
Bookmark Falling Locked
0 replies
315 views
  last post by
Nov 30, 2017 6:14:50 GMT -8
bigdon26 Avatar
Thread
sifalio1985 Avatar
new X299 GAMING 9 VCORE ISSUE
Bookmark Falling Locked
7 replies
612 views
  last post by
Nov 26, 2017 12:22:52 GMT -8
sifalio1985 Avatar
Thread
nautilus29 Avatar
new x299 Gaming 7-latest beta bios f8a breaks DAC-UP 2 usb ports
Bookmark Falling Locked
4 replies
449 views
  last post by
Nov 25, 2017 5:09:13 GMT -8
nautilus29 Avatar
Thread
Guest Avatar
new my ram is not being recognized by windows only on BIOS.
Bookmark Falling Locked
0 replies
355 views
  last post by
Nov 23, 2017 22:20:04 GMT -8
Guest Avatar
Thread
roadrunner Avatar
new Ethernet driver
Bookmark Falling Locked
1 reply
364 views
  last post by
Nov 23, 2017 12:10:54 GMT -8
vmanuelgm Avatar
Thread
ventero Avatar
new x299 UD4 7.1 speakers > 2 speakers are silent
Bookmark Falling Locked
0 replies
348 views
  last post by
Nov 22, 2017 9:56:02 GMT -8
ventero Avatar

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark
henrynav Avatar
henrynav wrote: Jan 18, 2019 6:25:57 GMT -8
I posted under General and titled home build. shouting here to understand if that was the correct section of the forum to post.
bonash1177o Avatar
bonash1177o wrote: Jan 17, 2019 17:43:56 GMT -8
people shout here because when they post in the forum, their post gets lost lol.
Nelson Avatar
Nelson wrote: Jan 17, 2019 14:42:03 GMT -8
Unsure this is the place, however, I just tried to register my Gigabyte motherboard and video cards at service/support and have to say the process is awful. Why do I need to upload a picture of anything, for example?
alainch2 Avatar
alainch2 wrote: Jan 17, 2019 8:33:52 GMT -8
I just wonder why ppl Shout here! IT's better instead to open a post IN THE PROPER FORUM !!!
MrSandman Avatar
MrSandman wrote: Jan 17, 2019 3:35:24 GMT -8
replied. hope this help you.
MrSandman Avatar
MrSandman wrote: Jan 17, 2019 3:31:42 GMT -8
just reset CMOS, then reconfigure your bios or run it by default settings.
MrSandman Avatar
MrSandman wrote: Jan 17, 2019 3:26:44 GMT -8
Enter to BIOS;



In M.I.T ----> Miscellaneous settings ----> pciE Slot configuration ----> Auto, then press F10 key and do yes.
MrSandman Avatar
MrSandman wrote: Jan 17, 2019 3:26:40 GMT -8
try to do this..
typepun Avatar
typepun wrote: Jan 15, 2019 7:33:27 GMT -8
Same make and model. I did a Forum post too. Thanks.
chiefgordoncole Avatar
chiefgordoncole wrote: Jan 14, 2019 23:34:01 GMT -8
typepun: same make/model as the first stick? Dual channel mem can be really picky about that.
chiefgordoncole Avatar
chiefgordoncole wrote: Jan 14, 2019 23:30:31 GMT -8
Because why post in the forum when you can post here and get your question lost of course!
alainch2 Avatar
alainch2 wrote: Jan 14, 2019 20:50:21 GMT -8
I just wonder why ppl Shout, here, instead of opening a post IN THE PROPER FORUM !!!
typepun Avatar
typepun wrote: Jan 14, 2019 16:39:48 GMT -8
My Aorus z390 i Wifi Pro doesn't boot with a second 16gb memory stick in it. I verified the stick isn't bad by using it in the first slow.
gumby83 Avatar
gumby83 wrote: Jan 14, 2019 12:28:20 GMT -8
Installed a PCI-E Network adapter on my Gigabyte Aorus Gaming 7, lost my RAID array (LOTS of work on here) and my gigabyte profiles. Where are they saved? what can i do? help please!
athelie2002 Avatar
athelie2002 wrote: Jan 13, 2019 15:56:32 GMT -8
I have a new Gigabyte z390 UD motherboard i am replacing a 7 year old MB for. I have a 8th gen intel i5, with 16gb ddr4 memory. I have windows 7 Ultimate already installed on the Crucial 500GB SSD drive. After checking and reconnecting all cables, I can b
skunkmonkey Avatar
skunkmonkey wrote: Jan 12, 2019 13:17:48 GMT -8
gladiator, that cpu is not supported on the z370 chipset.
renguero Avatar
renguero wrote: Jan 10, 2019 12:42:16 GMT -8
Tengo problemas con el RGB de la ga-ax370 gaming 5, se prende y apaga solo estando en modo estatico. Y estando apagado el RGB igual prende y apaga solo... No se que puede ser! Ayuda
alainch2 Avatar
alainch2 wrote: Jan 9, 2019 23:04:17 GMT -8
I just wonder why ppl Shout, here, instead of opening a post IN THE PROPER FORUM !!!
gladiator Avatar
gladiator wrote: Jan 9, 2019 16:49:47 GMT -8
hello my motherboard no start in post led cpu is red, I have these parts installed motherboard: gigabyte aouros z370 gaming 5 lga1151 atx
ram:corsair vengeance 16gb ddr4-3200 pc4-25600
cpu: intel core i7-6700K
drex Avatar
drex wrote: Jan 9, 2019 11:41:04 GMT -8
My main bios died couple mins after f24 flash.. and now they r pulling it back.. thats not cool gigabyte!