Thread
bigdave Avatar
new Aorus GTX 1080 installation troubles
Bookmark Falling Locked
3 replies
649 views
  last post by
Jul 15, 2017 20:47:19 GMT -8
skarface Avatar
Thread
kavlos Avatar
new GTX 1070 G1 Gaming 8GD
Bookmark Falling Locked
1 reply
580 views
  last post by
Jul 11, 2017 12:45:09 GMT -8
bigdave Avatar
Thread
pavichokche Avatar
new GTX1060 Unnecessarily Goes to Max Clock/Voltage
Bookmark Falling Locked
0 replies
619 views
  last post by
Jun 27, 2017 5:31:30 GMT -8
pavichokche Avatar
Thread
cbarnhorst Avatar
new will DVI to VGA adaptor work with GTX 1050ti graphics card?
Bookmark Falling Locked
5 replies
2,612 views
  last post by
Jun 14, 2017 14:47:05 GMT -8
bigdave Avatar
Thread
dirtydeedz Avatar
new Will the 1080ti Ex fit
Bookmark Falling Locked
0 replies
434 views
  last post by
Jun 6, 2017 9:35:14 GMT -8
dirtydeedz Avatar
Thread
poudigne Avatar
new Gigabyte Geforce 970GTX does not output to DisplayPort anymo
Bookmark Falling Locked
0 replies
643 views
  last post by
May 31, 2017 16:25:24 GMT -8
poudigne Avatar
Thread
blakespot Avatar
new Latest BIOS for GTX1080 Xtreme Gamer Ed is still "beta"...?
Bookmark Falling Locked
6 replies
1,763 views
  last post by
May 22, 2017 12:32:34 GMT -8
blakespot Avatar
Thread
coreyguy614 Avatar
new Gigabyte GTX 1080 Unboxing Video
Bookmark Falling Locked
0 replies
450 views
  last post by
Sept 12, 2016 13:36:40 GMT -8
coreyguy614 Avatar
Thread
theman101 Avatar
new GTX 1080 and 4k
Bookmark Falling Locked
1 reply
671 views
  last post by
Sept 11, 2016 11:17:00 GMT -8
blitzinger Avatar
Thread
coreyguy614 Avatar
new Gigabyte GTX 460 Review
Bookmark Falling Locked
0 replies
485 views
  last post by
Sept 10, 2016 11:41:46 GMT -8
coreyguy614 Avatar
Thread
remden Avatar
new Nvidia GTX 560 1GO 2x windforce review
Bookmark Falling Locked
2 replies
447 views
  last post by
Sept 10, 2016 2:26:55 GMT -8
remden Avatar
Thread
elricm3659 Avatar
new Gigabyte's Geforce gtx 1070 wind oc overclocking talk
Bookmark Falling Locked
2 replies
426 views
  last post by
Sept 9, 2016 13:13:56 GMT -8
elricm3659 Avatar

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark
chong83 Avatar
chong83 wrote: Feb 16, 2019 7:32:57 GMT -8
check the task manager which software progress use high CPU or SSD
totallypissedoff Avatar
totallypissedoff wrote: Feb 16, 2019 5:02:17 GMT -8
Try downloading, and installing the Aorus Graphics Engine directly from the Gigabyte website. Installing from the disk is not the best idea, as it is most likely an older version of the software.
dvojinov Avatar
dvojinov wrote: Feb 14, 2019 2:59:58 GMT -8
hello , does someone knows where to download older version of Aours VGA tool 1.52?
vanowm Avatar
vanowm wrote: Feb 13, 2019 16:12:37 GMT -8
, you need connect your monitor to motherboard, enter bios and set PCI-E graphic card as primary.
bigdave Avatar
bigdave wrote: Feb 13, 2019 12:41:06 GMT -8
spaceweasel,Use the NVIDIA Control Panel -->Help-->system information.
spaceweasel Avatar
spaceweasel wrote: Feb 13, 2019 11:47:46 GMT -8
I have an Aorus RTX280 Extreme card. What's the easiest way to check firmware version?
mechanicman91 Avatar
mechanicman91 wrote: Feb 12, 2019 20:02:48 GMT -8
i just put together a B450I ryzen 2400G system with 16gb of G Skill ddr4 3200 and a 970 evo. the pc will turn on, but the monitor wont detect until it is past bios. just curious if any of y'all have seen this before.
dimentograven Avatar
dimentograven wrote: Feb 12, 2019 17:55:21 GMT -8
Is there any way to turn Easy Raid off once activated? I turned it on thinking I could setup two NVME drives in a stripe, but when I enabled Easy Raid, I found the NVME drives don't show up in the list, and th the existing SATA SSD no longer properly boot
karambit Avatar
karambit wrote: Feb 12, 2019 10:09:32 GMT -8
Are the mounting holes for an EK Monoblock for the newer Z390( Ultra, pro or Designare)in the same position and series as the Z37 Aorus Gaming 7 ?
yuki Avatar
yuki wrote: Feb 12, 2019 4:30:22 GMT -8
I'm having issues with removing the SSD Screw from the Heatsink, Using the Z390 Board. Any tips removing the screw? It feels like they are super tight
galving Avatar
galving wrote: Feb 12, 2019 3:14:12 GMT -8
I'm having similar issues. on the z390 xtreme with g.skill royal 4266mhz. system doesn't boot with xmp enabled
Dragzilla66 Avatar
Dragzilla66 wrote: Feb 11, 2019 15:12:56 GMT -8
Hello fellow Gigabyte users.
warpigs Avatar
warpigs wrote: Feb 9, 2019 20:56:42 GMT -8
Hello All, New build getting A6 error code..Gigabyte Z390 Aorus Ultra v 1.0..I tried with my 2 M.2 SSD's out and still get as well. Any advise? Thank you in advance.
hannanfix Avatar
hannanfix wrote: Feb 9, 2019 11:19:51 GMT -8
My Motherboard is Z370 AORUS Gaming 5. Processor 9700k. Samsung 970 M.2 NVME and ADATA XPG M.2 NVME. Graphics XFX RX 580.

I installed GC-ALPINE RIDGE (rev. 1.0) but in Bios it did not show. I update and downgrade BIOS no hope. Then I Disconnected MY All
*
hannanfix Avatar
hannanfix wrote: Feb 9, 2019 11:09:21 GMT -8
Gigabyte Z370 AORUS Gaming 5 My Board. After upgrading BIOS F12c My Hackintosh is unable to load. I am a very serious Ex pert in Hackintosh. Then I downgrade and F10 and everything OK.
grichie Avatar
grichie wrote: Feb 9, 2019 7:00:57 GMT -8
I just purchased and installed a new gigabyte Geforce 1050 and installed the software from the included disk. I have not been able to find or access the aorus engine to make adjustments to the graphics card.


Can anyone tell me how to find this feature?
*
vanowm Avatar
vanowm wrote: Feb 9, 2019 6:32:09 GMT -8
, contact tech support. If the ram in QVL list they will need fix their f-up in bios.
mmanfroni Avatar
mmanfroni wrote: Feb 8, 2019 20:07:19 GMT -8
hi guys, someone use 4266mhz rams? i have aorus master z390 and at max frequence system is instable/dont boot, at 4000 is stable.
vanowm Avatar
vanowm wrote: Feb 8, 2019 15:25:27 GMT -8
, try another power supply, then remove/unplug everything except power supply, then add cpu, next ram. Test it after each step, If not changes between all these steps, then I'd say it's dead.
joaomonteiro Avatar
joaomonteiro wrote: Feb 8, 2019 4:24:02 GMT -8
Hello everyone. I need some help about my Gigabyte GA-X58a-UD7. i died on me and i can only see the poder and the clear cmos light on. before this i only saw all led's lid up and error code 88 for brief second. is it really dead or is it salvagable?