Thread
androcles1 Avatar
new GA-X99P-SLI not all RAM recognized in Windows 10 x64 Pro
Bookmark Falling Locked
2 replies
876 views
  last post by
Sept 20, 2017 8:48:45 GMT -8
androcles1 Avatar
Thread
syed Avatar
new Gigabyte X99 Designare not detecting 64GB of DDR4 Memory
Bookmark Falling Locked
0 replies
705 views
  last post by
Sept 18, 2017 2:31:04 GMT -8
syed Avatar
Thread
ttrrvs Avatar
new GA-X99-SLI 4G decoding
Bookmark Falling Locked
1 reply
917 views
  last post by
Sept 13, 2017 10:19:18 GMT -8
ttrrvs Avatar
Thread
dani365 Avatar
new Can't Overclock Ram on GA-X99-Gaming 5
Bookmark Falling Locked
0 replies
653 views
  last post by
Sept 2, 2017 18:54:07 GMT -8
dani365 Avatar
Thread
mockery Avatar
new X99 Ultra Gaming rev 1.0 - Memory Issues
Bookmark Falling Locked
0 replies
705 views
  last post by
Aug 30, 2017 7:49:01 GMT -8
mockery Avatar
Thread
Guest Avatar
new Gigabyte X99 Phoenix PCIe Slot 1 Running at X8
Bookmark Falling Locked
0 replies
511 views
  last post by
Aug 17, 2017 16:32:33 GMT -8
Guest Avatar
Thread
adion1 Avatar
new GA-X99-Phoenix SLI Board GPU Compatability
Bookmark Falling Locked
0 replies
538 views
  last post by
Jun 26, 2017 9:27:17 GMT -8
adion1 Avatar
Thread
victour Avatar
new REV. # ??
Bookmark Falling Locked
2 replies
596 views
  last post by
Jun 25, 2017 12:47:06 GMT -8
bigdave Avatar
Thread
Guest Avatar
new CPU Max # of PCI Express Lanes for a 4 GPU box
Bookmark Falling Locked
3 replies
1,785 views
  last post by
Jun 20, 2017 4:52:51 GMT -8
bigdave Avatar
Thread
bugmeso Avatar
new Gigabyte X99-UD3P-CP M/B - Gigabyte - Motherboards
Bookmark Falling Locked
0 replies
655 views
  last post by
Jun 20, 2017 3:06:59 GMT -8
bugmeso Avatar
Thread
Guest Avatar
new Unknown Device - F22h BIOS
Bookmark Falling Locked
1 reply
1,158 views
  last post by
Jun 19, 2017 10:41:42 GMT -8
bigdave Avatar
Thread
Guest Avatar
new X99M Gaming 5 won't boot to anything after firmware update
Bookmark Falling Locked
0 replies
469 views
  last post by
Jun 12, 2017 15:36:59 GMT -8
Guest Avatar
Thread
hdtvjeff Avatar
new X99 UD5 PCIE slot disable question
Bookmark Falling Locked
1 reply
720 views
  last post by
Jun 11, 2017 17:14:38 GMT -8
bigdave Avatar
Thread
bneiderman Avatar
new Need help with RAM on Designare X99
Bookmark Falling Locked
1 reply
656 views
  last post by
May 26, 2017 4:23:46 GMT -8
bigdave Avatar
Thread
kaymann Avatar
new How to OC i6800K
Bookmark Falling Locked
0 replies
726 views
  last post by
May 7, 2017 20:02:22 GMT -8
kaymann Avatar
Thread
Guest Avatar
new GA-X99P-SLI - Thunderbolt error message
Bookmark Falling Locked
2 replies
1,644 views
  last post by
Apr 7, 2017 4:40:13 GMT -8
warrentheape Avatar
Thread
nominal Avatar
new X99-Ultra Gaming Rev 1.1 Won't Post
Bookmark Falling Locked
0 replies
668 views
  last post by
Apr 3, 2017 19:03:54 GMT -8
nominal Avatar
Thread
guzman07 Avatar
new GA-X99-Phoenix SLI MOBO won't let me manually overclock.
Bookmark Falling Locked
2 replies
1,178 views
  last post by
Apr 3, 2017 15:25:26 GMT -8
Guest Avatar
Thread
dauthus Avatar
new GA-X99-Ultra Gaming (rev. 1.0) - SLI GPU Recognition
Bookmark Falling Locked
0 replies
628 views
  last post by
Mar 19, 2017 15:23:24 GMT -8
dauthus Avatar
Thread
Guest Avatar
new X99 phoenix can't get updated with qflash plus, no beeps no
Bookmark Falling Locked
0 replies
626 views
  last post by
Feb 12, 2017 13:18:14 GMT -8
Guest Avatar
Thread
Guest Avatar
new Trouble with x99 ultra g1 gaming
Bookmark Falling Locked
0 replies
529 views
  last post by
Feb 11, 2017 13:03:35 GMT -8
Guest Avatar
Thread
francisgodfrey Avatar
new X99P-SLI Wake from Sleep
Bookmark Falling Locked
0 replies
508 views
  last post by
Feb 9, 2017 2:07:14 GMT -8
francisgodfrey Avatar
Thread
Guest Avatar
new X99 ultra gaming mobo pci 16x slots give 1x16 and other 1x8
Bookmark Falling Locked
0 replies
561 views
  last post by
Jan 28, 2017 14:15:53 GMT -8
Guest Avatar
Thread
zandore Avatar
new New GA-X99-ULTRA does not do anything, no lights
Bookmark Falling Locked
3 replies
970 views
  last post by
Dec 7, 2016 11:59:38 GMT -8
Guest Avatar
Thread
tomnibus Avatar
new GA-X99-UD5 Wifi Rev 1.1 : LED Error 50 and 55
Bookmark Falling Locked
0 replies
692 views
  last post by
Dec 2, 2016 21:05:38 GMT -8
tomnibus Avatar
Thread
tomnibus Avatar
new GA-X99-UD5 WIFI Questions
Bookmark Falling Locked
0 replies
540 views
  last post by
Nov 21, 2016 18:55:51 GMT -8
tomnibus Avatar
Thread
babaj Avatar
new New Memory on GA_X99 not working
Bookmark Falling Locked
0 replies
499 views
  last post by
Nov 21, 2016 13:12:47 GMT -8
babaj Avatar
Thread
claude Avatar
new X-99 mobo won't boot Win 7
Bookmark Falling Locked
0 replies
586 views
  last post by
Oct 12, 2016 6:52:16 GMT -8
claude Avatar
Thread
Guest Avatar
new Gigabyte GA-X99-Ultra Gaming does not detect 64GB DDR4 Ram
Bookmark Falling Locked
1 reply
1,308 views
  last post by
Oct 10, 2016 14:00:50 GMT -8
GIGABYTE - Matt Avatar

Legend

Thread Announcement Sticky Locked new New Poll Bookmark
chong83 Avatar
chong83 wrote: Feb 16, 2019 7:32:57 GMT -8
check the task manager which software progress use high CPU or SSD
totallypissedoff Avatar
totallypissedoff wrote: Feb 16, 2019 5:02:17 GMT -8
Try downloading, and installing the Aorus Graphics Engine directly from the Gigabyte website. Installing from the disk is not the best idea, as it is most likely an older version of the software.
dvojinov Avatar
dvojinov wrote: Feb 14, 2019 2:59:58 GMT -8
hello , does someone knows where to download older version of Aours VGA tool 1.52?
vanowm Avatar
vanowm wrote: Feb 13, 2019 16:12:37 GMT -8
, you need connect your monitor to motherboard, enter bios and set PCI-E graphic card as primary.
bigdave Avatar
bigdave wrote: Feb 13, 2019 12:41:06 GMT -8
spaceweasel,Use the NVIDIA Control Panel -->Help-->system information.
spaceweasel Avatar
spaceweasel wrote: Feb 13, 2019 11:47:46 GMT -8
I have an Aorus RTX280 Extreme card. What's the easiest way to check firmware version?
mechanicman91 Avatar
mechanicman91 wrote: Feb 12, 2019 20:02:48 GMT -8
i just put together a B450I ryzen 2400G system with 16gb of G Skill ddr4 3200 and a 970 evo. the pc will turn on, but the monitor wont detect until it is past bios. just curious if any of y'all have seen this before.
dimentograven Avatar
dimentograven wrote: Feb 12, 2019 17:55:21 GMT -8
Is there any way to turn Easy Raid off once activated? I turned it on thinking I could setup two NVME drives in a stripe, but when I enabled Easy Raid, I found the NVME drives don't show up in the list, and th the existing SATA SSD no longer properly boot
karambit Avatar
karambit wrote: Feb 12, 2019 10:09:32 GMT -8
Are the mounting holes for an EK Monoblock for the newer Z390( Ultra, pro or Designare)in the same position and series as the Z37 Aorus Gaming 7 ?
yuki Avatar
yuki wrote: Feb 12, 2019 4:30:22 GMT -8
I'm having issues with removing the SSD Screw from the Heatsink, Using the Z390 Board. Any tips removing the screw? It feels like they are super tight
galving Avatar
galving wrote: Feb 12, 2019 3:14:12 GMT -8
I'm having similar issues. on the z390 xtreme with g.skill royal 4266mhz. system doesn't boot with xmp enabled
Dragzilla66 Avatar
Dragzilla66 wrote: Feb 11, 2019 15:12:56 GMT -8
Hello fellow Gigabyte users.
warpigs Avatar
warpigs wrote: Feb 9, 2019 20:56:42 GMT -8
Hello All, New build getting A6 error code..Gigabyte Z390 Aorus Ultra v 1.0..I tried with my 2 M.2 SSD's out and still get as well. Any advise? Thank you in advance.
hannanfix Avatar
hannanfix wrote: Feb 9, 2019 11:19:51 GMT -8
My Motherboard is Z370 AORUS Gaming 5. Processor 9700k. Samsung 970 M.2 NVME and ADATA XPG M.2 NVME. Graphics XFX RX 580.

I installed GC-ALPINE RIDGE (rev. 1.0) but in Bios it did not show. I update and downgrade BIOS no hope. Then I Disconnected MY All
*
hannanfix Avatar
hannanfix wrote: Feb 9, 2019 11:09:21 GMT -8
Gigabyte Z370 AORUS Gaming 5 My Board. After upgrading BIOS F12c My Hackintosh is unable to load. I am a very serious Ex pert in Hackintosh. Then I downgrade and F10 and everything OK.
grichie Avatar
grichie wrote: Feb 9, 2019 7:00:57 GMT -8
I just purchased and installed a new gigabyte Geforce 1050 and installed the software from the included disk. I have not been able to find or access the aorus engine to make adjustments to the graphics card.


Can anyone tell me how to find this feature?
*
vanowm Avatar
vanowm wrote: Feb 9, 2019 6:32:09 GMT -8
, contact tech support. If the ram in QVL list they will need fix their f-up in bios.
mmanfroni Avatar
mmanfroni wrote: Feb 8, 2019 20:07:19 GMT -8
hi guys, someone use 4266mhz rams? i have aorus master z390 and at max frequence system is instable/dont boot, at 4000 is stable.
vanowm Avatar
vanowm wrote: Feb 8, 2019 15:25:27 GMT -8
, try another power supply, then remove/unplug everything except power supply, then add cpu, next ram. Test it after each step, If not changes between all these steps, then I'd say it's dead.
joaomonteiro Avatar
joaomonteiro wrote: Feb 8, 2019 4:24:02 GMT -8
Hello everyone. I need some help about my Gigabyte GA-X58a-UD7. i died on me and i can only see the poder and the clear cmos light on. before this i only saw all led's lid up and error code 88 for brief second. is it really dead or is it salvagable?